vineri, 17 iunie 2011

Filme Download!

  De aici puteti downloada filme de diferite genuri . Sper sa va placa!


The Social Network (2010)

The Social Network este filmul generatiei care-si posteaza viata personala pe internet si da "like". Afla cum a inceput istoria celei mai mari retele de socializare, dintr-o ecranizare a binecunoscutei povesti petrecuta la Harvard, cel are ca protagonist pe Jesse Eisenberg, in rolul lui Mark zuckerberg.










Vezi trailer                                         DOWNLOAD TORRENT


Wall Street (1987)

Filmul, pornit de la un fapt real care a starnit un adevarat cutremur in lumea finantelor,poate fi considerat o critica acida la adresa societatii americane de la acele vremuri. In acest demers critic, Gordon Gekko, un boss corupt, fara scrupule, il impinge pe un tanar broker, Bud Fox, pe calea necinstita a "turnatoriei" economice. Folosindu-se de informatii confidentiale obtinute tocmai de la omul pus sa vegheze asupra moralitatii Wall Street-ului, Gordon Gekko, devine prototipul imoralitatii renuntand la onestitate de dragul vietii de lux.






Vezi trailer                                       DOWNLOAD TORRENT


The Aviator (2004)

The Aviator exploreaza nu numai realizarile, ci atinge si viata emotionala a lui Howard Hughes, inclusiv aventurile sale amoroase cu doua figuri legendare de la Hollywood: eleganta americanca Katharine Hebburn (Cate Blanchett) si luminoasa frumusete a ecranului Ava Gardner (Kate Beckinsale ); cat si apriga competitie dintre Hughes si seful companiei Pan American. Apoi relatia sa indelungata cu Noah Dietrich (JOHN C.REILLY); conflictul sau public cu senatorul Owen Brewster (ALAN ALDA); si devastatorul accident aviatic si fobiile sale care l-au facut ca, in final, sa se izoleze de lume.






Vezi trailer                                      DOWNLOAD TORRENT




In the Pursuit of Happyness (2006)

Chris Gardner, interpretat exemplar de Will Smith, este un familist care incearca din rasputeri sa supravietuiasca. In ciuda straduintelor sale de a-si mentine familia pe linia de plutire, sotia si mama fiului sau de 5 ani il paraseste, cedand nervos la presiunea lipsurilor materiale.Chris, devenit acum singurul parinte, continua cu incapatanare sa caute o slujba mai bine platita folosindu-se de toate trucurile de marketing pe care le cunoaste. Este acceptat ca stagiar la o prestigioasa firma de agenti de bursa si, desi nu este platit, lucreaza totusi in speranta ca la sfarsitul stagiului va obtine o slujba si va avea parte de un viitor promitator. Greutatile financiare il ajung din urma si la scurt timo este dat afara din apartament.In ciuda necazurilor sale, Chris continua sa se achite de datoria sa de tata iubitor si grijuliu, folosind afectiunea si increderea pe care fiul sau o are in el ca un stimulent pentru a depasi obstacolele cu care se confrunta.

Sfarsitul lungmetrajului desprinde o realitate crunta ce ne inconjoara si modul in care putem, cu vointa, sa trecem peste acesta, bucurandu-ne de lucrurile frumoase care ne-au mai ramas in viata.



Vezi trailer                                      DOWNLOAD TORRENT



Jerry Maguire (1996)


Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greseala sa scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gandim si nu le spunem. Ca urmare, este concediat, iar la scurt timp este parasit si de logodnica sa.Ajutat de Dorothy, o tanara contabila care crede in el, Jerry incepe sa-si recladeasca viata de la zero. Cand totul parea pierdut, el pune mana pe un client, Rod Tidwell, care ii pune doar o singura conditie: Sa vad banii!. Miza este foarte mare, iar Jerry stie ca secretul acestei slujbe sunt relatiile personale. Astfel, incepe lupta cu sine insusi, vrand sa demonstreze ca in viata nu conteaza numai banii.





Vezi trailer                                          DOWNLOAD TORRENT



Baby Boom (1987)

Diane Keaton joaca rolul lui C.Wiatt, o femeie de afaceri din New York, care se bucura de un mare succes, insa, care, intr-o dimineata se trezeste ca trebuie sa aiba grija de un copil. Prietenul ei neagreand aceasta idee, o paraseste. C.Wiatt ramane singura si se vede depasita de situatie, astfel incat se muta de la oras, la tara, pentru a creste copilul, si cu o cariera pe care a construit-o din greu incepand sa se prabuseasca. Totul din cauza acestei fetite, Elizabeth, care incetul cu incetul castiga loc in inima lui J.C. Urmeaza implicarea ei in Liga Prescolarilor si alte preocupari ale mamei devotate, concomitent cu acumularea la birou a sarcinilor care parca devin din ce in ce mai complicate si numeroase.





Vezi trailer                                         DOWNLOAD TORRENT



Pirates of Silicon Valley (1999)

Competitia este buna in afaceri. Acesta este si crezul semidocumentarului aparut in 1999, si care este despre originile oamenilor ce au pus bazele tehnologiei PC, respectiv despre perioada lor de colegiu.
Noah Wyle si Joey Slotnick interpreteaza rolurile celor doi fondatori Apple - Steve Job si Steve Wozniak. Anthony Michael Hall si John DiMaggio ii interpreteaza magistral pe Bill Gates si Steve Ballmer.







Vezi trailer                                    DOWNLOAD TORRENT


I Am Number Four (2011)

Noua adolescenti cu puteri paranormale se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise - Ohio sub numele de John Smith. Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri.





Vezi trailer                                DOWNLOAD TORRENT



The Mechanic (2011)

Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972, "The Mechanic" ii are in centrul actiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop si pe discipolul acestuia Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat intotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate si eficacitate care l-au facut celebru in bransa criminalilor platiti, studiindu-si cu mare atentie victimele inainte de a perfecta planul de atac si nelasand in urma niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operand intr-o lume in care nu se aplica regulile conventionale ale moralitatii si in care orice greseala il poate costa viata, veteranul accepta cu reticenta sa il ia sub aripa lui ocrotitoare pe tanarul Steve McKenna si sa il antreneze in arta de a ucide pentru bani. Ambitiosul ucenic da dovada de o abilitate si de o cruzime care il vexeaza chiar si pe mentorul sau, motiv pentru care intre cei doi asasini intervine un conflict.



Vezi trailer                           DOWNLOAD TORRENT



Season of the Witch (2011)

Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra. O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei. Un preot, un cavaler indurerat, un pungas si un tanar curajos ce viseaza sa devina cavaler isi unesc fortele intr-o misiune care va decide in final soarta vrajitoarei. 







Vezi trailer                                 DOWNLOAD TORRENT



Super 8 (2011) 


Actiunea filmului se petrece in vara anului 1979 in oraselul fictional Lillian Heights, statul Ohio si ii are in centru pe un grup de 6 tineri, care folosesc o cameria Super 8 pentru a realiza propriul lor film cu zombie. Intr-o noapte, proiectul lor ii duce pe o cale ferata rurala si, pe masura ce camera capteaza imaginile, un camion intra in coliziune cu o locomotiva. In urma acestei catastrofe feroviare, dintre fiarele contorsionate iese ceva inuman. Evenimentele stranii si disparitiile misterioase declansate dupa acest eveniment ii determina pe cei 6 prieteni sa suspecteze ca intamplarea cu trenul nu a fost un accident ci a fost declansata de ceva mai terifiant decat orice si-ar putea imagina.


Vezi trailer                                  DOWNLOAD TORRENT

 





The Tourist (2010) 

În filmul Turistul, Johnny Depp interpretează rolul unui turist american al cărui flirt cu o necunoscută va conduce la o întreagă cavalcadă de intrigi şi pericole, plus o poveste de dragoste.


Vezi trailer      DOWNLOAD TORRENT












Love and Other Drugs (2010) 

Bazată pe cartea autobiografică "Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman" a autorului Jamie Reidy, comedia romantică "Love and Other Drugs" explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii şi idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambiţios şi o artistă rebelă. Maggie Murdock (Anne Hathaway) este o tânără independentă, sexy, inteligentă, deschisă la minte şi nonconformistă, care nu permite niciunui obstacol să-i stea în cale şi care este sceptică cu privire la dragoste, mai ales că a fost diagnosticată cu maladia Parkinson în primul stadiu de evoluţie. 


Vezi trailer       DOWNLOAD TORRENT










Something Borrowed (2011) 

Timidă, tăcută, mereu în umbra altora, Rachel (Ginnifer Goodwin) este întruchiparea fetei bune. Cum împlineşte în curând 30 de ani, pe măsură ce se apropie de petrecerea sa aniversară, are din ce în ce mai des sentimentul că viaţa ei nu decurge aşa cum şi-ar fi dorit. Deşi are o carieră de succes în cadrul unei firme de avocatură din New York, ea îşi petrece tot timpul la birou, având drept şef un adevărat tiran. 

Vezi trailer      DOWNLOAD TORRENT









Paul (2011) 

 Simon Pegg şi Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipă în Paul, în rolurile a doi tocilari pasionaţi de SF al căror pelerinaj prin America îi aduce în zona faimoasă pentru apariţii de OZN-uri. Odată ajunşi acolo, le iese în cale un extraterestru care îi va arunca într-o călătorie atât de zănatică, încât percepţia celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.


Vezi trailer      DOWNLOAD TORRENT








Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)


În această poveste despre adevăr, trădare, tinereţe şi moarte, căpitanul Jack Sparrow reîntâlneşte o femeie din trecutul său şi habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl foloseşte pentru a găsi legendara Fântână a Tinereţii. Când este obligat să se urce la bordul navei Revenge, condusă de formidabilul pirat Blackbeard, Jack se trezeşte în faţa unei neaşteptate aventuri în care nu ştie de ce să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său.

Vezi trailer                   DOWNLOAD TORRENT!






Kung Fu Panda 2 (2011)



În Kung Fu Panda 2, Po (JACK BLACK) îşi trăieşte visul ca Războinicul Dragon, apărând Valea Păcii alături de prietenii săi, maeştrii kung fu, Cei Cinci Furioşi: Tigroaica (ANGELINA JOLIE), Maimuţă (JACKIE CHAN), Călugăriţă (SETH ROGEN), Viperă (LUCY LIU) şi Cocor (David Cross). Dar viaţa nemaipomenită a lui Po este acum ameninţată de apariţia unui super-ticălos, Lordul Shen (Gary Oldman) care plănuieşte să folosească o armă ultrasecretă pentru ca să cucerească China şi să distrugă arta kung fu.

Vezi trailer           DOWNLOAD TORRENT







Fast & Furious 5 (2011)


in Diesel şi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon şi Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.


Vezi trailer                    DOWNLOAD TORRENT!








Hanna (2011) 

Hanna este o adolescenta in varsta de 14 ani care nu are prea multe lucruri in comun cu orice alta fata de varsta sa intrucat a fost supusa de catre tatal ei Erik Heller, un fost agent CIA, la un regim de viata spartan si plin de privatiuni, cu scopul de a fi transformata intr-o asasina perfecta. Crescuta intr-o regiune salbatica a Finlandei si antrenata zi de zi asemenea unui soldat pentru a dobandi viteza de reactie, agilitatea, forta si curajul unui criminal profesionist, Hanna este trimisa de catre tatal sau intr-o misiune secreta in Europa, avand nevoie de toata inteligenta si priceperea pe care si le-a insusit in decursul anilor de instructie draconica pentru a evita sa fie capturata de catre agentii CIA pusi pe urmele ei de catre Marissa Wiegler. Atunci cand interactioneaza cu o familie de francezi care are o fata de varsta ei, Hanna incepe sa inteleaga semnificatia cuvantului camin si sa observe lucrurile pe care le-a ratat din cauza faptului ca nu a beneficiat de o copilarie si o adolescenta normale, moment in care are o revelatie cu privire la existenta ei si isi pune intrebari referitoare la latura ei umana.     

Vezi trailer                   DOWNLOAD TORRENT!   


 



X-Men First Class (2011) 


X-MEN: CEI DINTÂI reuneşte anvergura şi acţiunea blockbuster-ului verii cu o poveste bazată pe personaje care dezvăluie începuturile poveştii X-Men şi o poveste secretă a războiului rece şi lumea noastră în pragul Armaghedonului. În timp ce cei dintâi descoperă, controlează şi îşi acceptă puterile formidabile, se formează alianţe care va naşte războiul etern dintre eroii şi ticăloşii din universul X-Men. Ca toate poveştile grozave cu X-Men, X-MEN: CEI DINTÂI abordează teme şi probleme ambiţioase, oferind în acelaşi timp o privire bogată şi personală asupra unei echipe neobişnuite de supereroi.

Premiera in Romania: 10.06.2011

   Vezi trailer                                              DOWNLOAD TORRENT!









Un comentariu: